Alap és Kiegészíto Szolgáltatásaink

Mindenféle apróbb szolgáltatás amire egy átlagembernek vagy kis cégnek szüksége lehet.


Hangposta

Beérkezo hívásai nem vesznek el a jövoben, ha aktiválja hangpostáját. Barátai, családtagjai, üzletfelei mindig értesíteni tudják, még akkor is, ha épp nem érheto el. Hangüzeneteit e-mailbe csomagoljuk, majd az Ön által elore megadott e-mail címre továbbítjuk. Miért jó ez a megoldás? Nem kell többé hangpostáját hívogatni egy-egy üzenet meghallgatásához, és nem kell bonyolult menürendszerben tájékozódnia. Csak csatlakozzon az internethez, töltse le e-mailjeit, és a hangüzenetek ott lesznek a postafiókjában. Az e-mailben megkapott üzeneteit számítógépe egy kattintással lejátsza. Az Telonia hangposta egyszeru és használata kényelmes. A hangposta szolgáltatás díjmentes, de nem alapszolgáltatás. A szolgáltatás aktiválásához kérjük, lépjen be elektronikus ügyfélszolgálatunkra.

Telefonszám

Legyen elérheto VoIP telefonján! Regisztrációja mellé igényelhet külso hálózatból is hívható telefonszámot. Telefonszám igénylésével, egy vezetékes telefonvonallal egyenértéku telefonvonalhoz jut, így bármilyen más telefonhálózatból elérhetové válik. Telefonszámot igényelhet, az un. nomadikus (0621)-es, vagy földrajzi helyének megfelelo körzetbol az egész ország területérol. Hívószámot regisztrációkor, elektronikus ügyfélszolgálatunkon, vagy ügyfélszolgálatunkon tud igényelni. A számigénylésnek egyszeri díja nincs, de használati díja bruttó 99 Ft / telefonszám / hó.

Nemzetközi hívószám

Soha nem volt még ennyi lehetoség a nemzetközi piacra lépéshez. Kell egy jó ötlet, vagy egy jó termék, az Telonia biztosít hozzá nemzetközi hívószámokat akár 60 országból és minden eloállt egy jó üzlethez. EU, Kína, USA, Kanada, bárhol beindíthatja vállalkozását, és helyi telefonszámon fogadhatja a megrendeléseket itthon. Önnek mindössze csak egy regisztrációra van szüksége az Telonia-nál és 24 órán belül már fogadhatja is hívásait a legtöbb országból.

IVR Hangmenü

A szolgáltatás lehetové teszi, hogy telefonszáma felhívásakor egy automata üdvözölje a hívó felet, majd a telefon gombjainak megnyomásával elérje a korábban definiált vonalat vagy hangbejátszást. Mind a hangfájlok mind a menüpontok viselkedése beállíthatóak az elektronikus ügyfélszolgálatunkon. A szolgáltatás elofizetési díjhoz kötött, melyet az aktuális ÁSZF 3. sz. melléklete tartalmaz.

Online hívásrészletezo

IP telefon használatával végre kordában tarthatja költségeit. Nemcsak olcsóbban fog telefonálni a jövoben, hanem pontosan láthatja, melyik hívására mennyit költ. Az Telonia kiemelt figyelmet fordít a precíz és ellenorizheto elszámolásra, így díjmentesen biztosítunk online, azonnal frissülo hívásrészletezot. Mit jelent mindez? Elektronikus ügyfélszolgálatunk segítségével híváslistáját megtekintheti napi, vagy havi bontásban, de akár tetszoleges idointervallumot is beállíthat. A különbözo szurok segítségével akár egyetlen konkrét hívószámra is rákereshet. A hívásrészletezo kezelése könnyu és egyszeru. Hívásainak listáját akár egy évre visszamenoleg is megtekintheti, de ki is exportálhatja az adatokat, így hosszú évekre visszamenoleg visszakeresheti, mikor, hova telefonált, és az mennyibe került, akár hívásirányonként. A híváslista azonnal frissül, így Ön amint befejezte a beszélgetést, azonnal látja a hívás költségét. Az Telonia hálózatában nemcsak a kimeno forgalmát tartjuk nyílván, hanem már a beérkezo hívásait is. Ezáltal már megtekinthet minden bejövo hívást is, még azokat is, amelyek valamilyen oknál fogva nem jöttek létre. Könnyedén vissza tudja keresni, kivel és milyen hosszan beszélt, illetve azt is, milyen hívásokat mulasztott el. Az On-line hívásrészletezo díjmentes alapszolgáltatás.

Számhordozás

Segítünk Önnek pénzt spórolni! Önnek jelenleg is van vezetékes telefonja? Akkor bizonyára tudja, hogy a vezetékes telefon viszonylag magas fenntartási költsége egy olyan kiadás, amelynek dönto többsége megspórolható. Egy vezetékes vonal fenntartásának vannak olyan összetevoi, amiért csak fizet, de többnyire nem kap érte semmit. Ilyen pl. az elofizetési díj is. Természetesen mi is tudjuk, hogy a vezetékes hálózatokon is vannak már 100%-ban lebeszélheto csomagok, de az ilyen csomagok esetében a szolgáltatók általában „horror” áron számolják a percdíjat. Ha Ön úgy dönt, hogy az Telonia ügyfele lesz, számhordozással megtarthatja jelenlegi hívószámát bármely földrajzi körzetben él. Mi lesz az óriási különbség? A számhordozást követoen az eddig kábelen bekapcsolt analóg vagy ISDN vonalai már VoIP alapon fognak muködni, azaz meglévo internetkapcsolaton adat formájában fog megérkezni a hang. Ezen túl a hordozott földrajzi számok fenntartásának mindössze egy számhasználati díja lesz, ami mindössze bruttó 99 Ft / hó / telefonszám havonta.

Hívásátirányítás

Beérkezo hívásai nem vesznek el a jövoben, ha nem tartózkodik készüléke közelében. Lehetosége van bejövo hívásait átirányítani egy másik telefonszámra. A szolgáltatás aktiválásához kérjük, lépjen be elektronikus ügyfélszolgálatunkra, ahol személyre tudja szabni milyen esetekben irányítódjon át a hívás.

Hangrögzítés

Az Ön cégét is jogszabály kötelezi a hívások rögzítésére tevékenységi köre miatt? Van Önnek ügyfélszolgálata, esetleg fontos ellenoriznie, hogy munkatársai hogyan intézik cége ügyeit? Telefonrendszerünk segítségével lehetoséget biztosítunk bejövo és kimeno hívásainak hangrögzítésére. A hangrögzítést bármely Telonia vonalán el tudjuk végezni igény szerint. E szolgáltatásunk nem alapszolgáltatás, és elofizetési díjhoz kötött. A hangrögzítés díja, független a rögzített hívások számától, azonban az alapár mennyiségi korlátja 1000 perc / hó. További kondíciókat árlistánk, vagy az aktuális ÁSZF 3. sz. melléklete tartalmazza.

Szép szám

Szeretné, ha ügyfelei, barátai, ismerosei fejbol tudnák telefonszámát? Gondoljon csak bele, hogy ha ugyanúgy hívnák az Ön cégét is, mint ha csak taxit rendelne valaki? Amikor mi sem természetesebb annál, hogy valaki tudja kapásból tudja a telefonszámát. Fantasztikus üzleti elony! Az Telonia szép szám szolgáltatásának köszönhetoen hasonló elonyhöz juthat Ön is, szinte aprópénzért. A szép számokat három kategóriába soroltuk, arany, ezüst, és bronz megnevezéssel. A legkönnyebben megjegyezheto számok tartoznak az arany kategóriába (pl. 111-111 vagy 111222), a könnyen megjegyezheto, de több számjegyet is tartalmazó számok kapták az ezüst megnevezést (pl. 11-22-33), és végül a valamilyen egyéb jellegzetességgel bíró számok a bronz fokozatúak (pl. 111-100 vagy 111-300). Szép szám szolgáltatásunk ügyfélszolgálatunkon igényelheto a kapcsolat menüpontban.

Virtuális telefonközpont

Ha több telefonvonallal is rendelkezik, bármikor felmerülhet az igény, hogy beérkezo hívásait egyik telefonról a másikra kapcsolja, vagy hívást adjon át egy másik készülékre. Ezt az igényt hagyományos telefonvonalak esetében csak drága telefonközpont beszerzésével tudja kielégíteni, de az Telonia VoIP telefonvonalainak átkapcsolása ennél sokkal egyszerubb. Igény esetén mindössze Virtuális telefonközpont szolgáltatásunkat kell aktiválnia elektronikus ügyfélszolgálatunk segítségével, és a telefonközpontja beruházási költség nélkül azonnal rendelkezésre áll. A szolgáltatásba bármelyik Telonia vonala bevonható. Használatával lehetosége nyílik a vonalak között átkapcsolni és egyéni mellékszámokat megadni. A virtuális telefonközpont elofizetési díjhoz kötött havidíjas szolgáltatás. A telefonközpont díja csupán a használni kívánt mellékek maximális számától függ. Az aktuális árakat a mindenkori ÁSZF 3. sz. melléklete tartalmazza.

Tarifák, Dijcsomagok

 • Tit
 • For those who cannot tolerate any commitment.
 • There are no monthly fees.
 • Hungarian mobile calls:
  Net: 14.88 Ft/minute
  Gross: 18.90 Ft/minute

  Hungarian landline calls:
  Net: 7.09 Ft/minute
  Gross: 9.00 Ft/minute
 • Second based billing