Hangmenü szerkeszto (IVR)

Ön még alközpontot használ? Minden változtatásért ki kell hívni a drágán dolgozó szakembert? Csináljon saját hangmenüt és alakítsa úgy és akkor amikor akarja!

Nagyon könnyu használni

A szerkeszto bal oldaláról húzza be a megfelelo hangmenü elemeket aztán néhány mozdulattal kösse össze a behúzott dobozkákat. Nézzünk egy példát: A munkaido után telefonálóknak csak egy hangüzenetet szeretne bejátszani, munkaidoben pedig egy hangmenübe kapcsolná a hívást. Húzza be a Business Hours dobozkát a bal oldalról, majd kösse össze a Start dobozt az elobb behúzottal. Persze ne felejtse megadni, hogy önnek melyik napokon mettol meddig van a munkaido. Ezután huzzon be egy Menu elemet, és így tovább. Szépen felépítheti és bármikor magának módosíthatja a hangmenüjét.

Kattintson és próbálja ki!
dashboard

Javascript es REST hozzáférés
Állítsa össze saját hangalkalmazását javascriptben.

Teljes Szabadság

Rengeteg dolog van amire mi nem adunk kész megoldást mivel annyira egyedi. Ezért fejlesztettük ki egy javascriptreben készítheto hang scripteket. Ezek a scriptek valamilyen esemény hatására indulnak el. Ez lehet például egy bejövo hívás, vagy egy http kérés a szerverünkre. Az mostmár futó scriptben ön pl felveheti a bejövo hívást, indíthat hívásokat, vagy árirányíthat hívást. Ezeket a hívásokat aztán össze tudja kapcsolni, vagy hanganyagokat tud lejátszani nekik, vagy a telefonon lenyomott gombok alapján elágaztathatja programját.

Pofon egyszeru debuggolás

Az elkészült scriptjével logokat is tud irni, amit aztán szintén a webfelületünkön nyomonkövethet a script futása közben. Teljesen önállóan dolgozhat, fejlesztheti a hangalkalmazását

Néhány hangalkalmazás példa

  • Hangos SMS: Egy http kéréssel hívja ügyfeleit a telefonjukon és mondjon be egy hangfilet
  • Speciális hangmenü: Jobban szeretné testreszabni a hangmenüjét? Irja meg javaszkript segítségével.

dashboard

Telefonok a böngészoben
WebRTC-ben és Flash-ben is.

Külföldön van és nem akar több száz forintot költeni percenként egy telefonhívásra. Vagy éppen nincs közelben a mobilja? Lépjen be a Telonia webfelületére és a megszokott árakon telefonáljon a böngészojéböl

Olcsó percdíjak

Ugyanazokon a percdíjakon telefonálhat a webtelefonokon keresztül, mint a normál telefont használna

Ingyenes Próba

Telepítéskor némi pénzt töltünk az egyenlegére, igy a hitelkártyája nélkül tud néhány mobil vagy vezetékes hívást inditani és kipróbálni a szolgáltatást. Ugyan miért fizetne addig, amíg nem biztos a dolgában.

android softphone screenshoot

Nem kell telepíteni.

Ön csak belép a honlapunkon és már telefonálhat is. A WebRTC-thasználó alkalmazás jelenleg Google chrome böngészobol muködik (pc-n és android okostelefonokon) valamint Mozilla Firefox és Opera böngészobol. A Flash telefon szinte minden asztali pc-rol, notebookról, linuxról és Apple Mac gépekrol használható

Szuper hangminoség

A legmodernebb hangtömöríto eljárásokat használjuk: SILK kodek és Opus kodek

Honlapba építheto telefonok
A weboldalán a látogató megnyomja a gombot, és máris csörög az Ön telefonja.

Ha ön rendelkezik saját weboldallal, kiteheti webes telefonjainkat a weboldalrára. Amikor a weblapjara látogató érkezik, elég rákkattintania a hívás gombra és már csörög is az ön mobilja vagy beirányíthatja egy hangmenürendszerbe (IVR), ugyan abba a hagmenübe, ahová a rends hívások is megérkznek

Növelje bevételeit

Honlapjára látogatók egyetlen kattintással felhívhatják önt, gondolja csak meg, mennyivel töb üzletet köthet.

Nincsenek elveszetett ügyfelek

Valaki nem érte el Önt telefonon? Minden nem fogadott hívásról kaphat email, vagy automatikusan visszahívja önnek a rendszer.

Egyszerü Integráció

Ön beilleszti a honlapjába a megfelelo kódot és megadja hogy hová menjenek a weblapra érkezo hívások. Nincs szükség telefonközpontra, karbantartásra, felügyeletre.